« El Cap de Creus | Main | El ‘expolio’ social del que no se habla »

Trasllat

PA110945 copia.jpg

Escolti, ja li he demanat unes quantes vegades que em rebaixi el lloguer del pis. 800€ al mes, encara que hi hagi plaça de aparcament i traster, és massa car per els preus del mercat. Fins ara ho he pogut pagar amb comoditat però aviat em jubilaré i no podré fer-ho. Abans compartia part de les despeses amb ella però ara ja no hi és. Si em fa cas, per uns 650€, el preu que em sembla just, igual hi segueixo vivint 10 anys més. Sap que soc bon pagador. Sinó hi perdrà un bon llogater i alguna cosa més. Vostè mateixa.

I els podrits de l'immobiliària i els propietaris, callats. Es pensen que és una catxa.

A la merda! Una de les grans avantatges de no tenir , mai, hipoteques i , de tenir, sempre, un sou per viure a la meva manera, és que et sents quasi lliure per fer el que et sembli. Lligat, voluntàriament, al treball. Ep! Tot això no m'ho han regalat i encara la sort m' acompanya. Ho he buscat pacientment. Vull creure que no tinc gaire hipotecat el coco.

És clar que m'ha costat uns quants trasllats de domicili. No tot son flors i violes. De tota manera del meu nomadisme sempre n'he tret coneixement. I despreniment. Despreniment. Les coses, els objectes, que han arrelat en la construcció de la meva quotidianitat. I l'esperança de la reconstrucció a la cantonada. L'espai per estrenar o ple d'andròmines per estriar.

Les circumstàncies han fet i fan que vagi a viure amb el meu fill gran. Una sort que no tothom té. Ens anirà bé a tots dos. De fet en aquests temps que corren en que molts fills han de retornar a casa els pares no deixa de ser una paradoxa que jo pugi anar al inrevés. També és una adaptació a l'estafa, que en diuen crisis, en la que estem, quasi tots, sotmesos.

I el món dona voltes i retorno a les rodalies de l'espai on ja havia viscut anys enrere. A tocar dels fills i nets. Com dic: una sort.

Una de les coses que canvien és la meva adreça electrònica. L'antiga leandre"arroba"trinxera.net ja no és bona. Ara és: leandre.busquet"arroba"gmail.com. Tampoc m'emporto el telèfon fix. I altres coses que em deixo pel camí i encara no he trobat a faltar.

Altres enviarien una targeta notificant el canvi d'adreça i, ja veus, jo m'esplaio així.

TrackBack

TrackBack URL for this entry:
/MT32/mt-tb.cgi/221

Post a comment

(If you haven't left a comment here before, you may need to be approved by the site owner before your comment will appear. Until then, it won't appear on the entry. Thanks for waiting.)