« El major robatori de la història de Catalunya (Part II) | Main | De les retallades a l'aigua i al Col·legi de Metges de Barcelona »

Vaga General

trabajador_1.jpg


Dubto: fer o no fer. La vaga, vull dir.
- Els hi preparem el caldo i sobre ens foten el tall.
- Tot just fa dos mesos que ja vàrem fer vaga i ja veus...
- Ens descompten massa diners.
- Els sindicats i els partits estan en el mateix sac.
- Ja esta tot amanit.
I altres arguments similars em comenten els amics i coneguts quan els plantejo el dubte. I penso que no deixen de tenir raó. Però solament una part.
D'entrada a mi em sembla que el desànim i la resignació, ben segur, no son les millors receptes per afrontar els problemes.
I el problema és gran. Es tracta de parar, i fer enrere si es pot, la Reforma Laboral. Doncs, perquè el poble, tu, treballador com jo, perd molts del drets que s'havien negociat en el Pacte de Toledo. Apa! Déu n'hi do!
Cada dret, cada engruna, que el treballador ha anat arrencant del poder ha costat molt dolor. Fins i tot ni ha qui hi ha deixat la pell en el intent. No ha estat mai fàcil. I solament la unió ens ha donat la força.
Ja veus que m'he decidit.
Necessito, necessitem, la teva participació.
Ànims!
I si no, jo ho saps, haurem d'agafar les retallades i ...

TrackBack

TrackBack URL for this entry:
/MT32/mt-tb.cgi/210

Post a comment

(If you haven't left a comment here before, you may need to be approved by the site owner before your comment will appear. Until then, it won't appear on the entry. Thanks for waiting.)