« Tot canvia | Main | Gran Canaria »

Quines drogues?

porro.jpg


Aquesta és la transcripció exacte, majúscules incloses, del fet denunciat per la Dirección General de la Policía y de la Guardia Civil al Exmo. Señor Delegado de Gobierno de Cataluña: PRESTANDO SERVICIO DE SEGURIDAD CONJUNTO CON EL PERRO PASIVO. ÉSTE MARCA UNA PERSONA AL PASAR EL CONTROL DE SEGURIDAD DE PASAJEROS. ENTREVISTÁNDONOS E INTERROGÁNDOLE, AFIRMA QUE POSEE EN SUS ENSERES PERSONALES UN TROZO MARRÓN QUE POR SU OLOR Y TEXTURA PARECE SER UNA SUSTANCIA SUPUESTAMENTE HACHIS. LA SUSTANCIA NOS LA HACE ENTREGA EL PASAJERO VOLUNTARIAMENTE. Conec alguna persona que deu estar rient i recordant vells temps, pensant que no ha canviat gaire l'estil literari d'aquest, SUPUESTAMENTE, personal.

SE LE HACE ENTREGA DE LA HOJA DE PROTECCIÓN DE DATOS. Això vol dir que les meves dades van directament a la INTPOL, la llista de persones de qui malfiar. Allà estaràn ben protegides, les meves dades. Ja era hora!

Es veu que de gossos que busquen "drogues" n'hi ha de PASIVOS i ACTIVOS. El que em va "marcar" a mi era PASIVO, però em va donar pel cul igualment. A les meves velleses encara sóc prou ingenu. El Guardia Civil, un jove ben plantat i amable, feia cara de circumstàncies mentre em deia "Parece usted una buena persona, se ha portado legal y no le voy a registrar todo el equipaje, confio en su palabra". Apart de la pedreta portava, o portaré aviat, una AK-47 encara per estrenar.

Un servei impecable. Llàstima malbaratar tants diners, teus i meus, per tocar-me allò que no sona i a tants i tants joves que sovint és troben en circumstàncies similars.

Potser ja va sent l'hora de despenalitzar, legalitzar i normalitzar això que en diuen "drogues" i que tan sols serveix per justificar el "narcotràfic" i els que el persegueixen.

TrackBack

TrackBack URL for this entry:
/MT32/mt-tb.cgi/167

Comments

tens rao, veig qu´estas prou be

Post a comment

(If you haven't left a comment here before, you may need to be approved by the site owner before your comment will appear. Until then, it won't appear on the entry. Thanks for waiting.)